Ik geef een aantal exclusieve, wetenschappelijk onderbouwde trainingen die je als professional een HS – expert maken, namelijk de training tot HSP voor Professionals en de Master voor HSP Professionals. 

TRAINING HSP VOOR PROFESSIONALS

 

Deze 6-daagse training geeft je de wetenschappelijke onderbouwing rond Hoogsensitiviteit.  We werken rond definitie, differentiaaldiagnostiek, theoretisch kader, de neurobiologie van hoogsensitiviteit, de vaststelling van hoogsensitiviteit, interventies voor hoogsensitiviteit, pesten, werk, ouders en kinderen, hoogbegaafdheid en casestudies.  Voor deze training hebben we ook verschillende gastdocenten die expert zijn in hun vakgebied.

De training wordt opgedeeld in 2 blokken van 3 dagen (verplicht met overnachting). Tijdens de training worden huiswerkopdrachten en (zelf)reflectievragen meegegeven voor verdere verdieping.  De kostprijs komt op €1.897 (excl. 21% BTW en de catering/overnachting van €725). In België kan men betalen via de KMO-portefeuille. Al het cursusmateriaal zit inbegrepen in de kostprijs.

 

Na het volgen van de opleiding HSP voor professionals krijg je een certificaat van deelname. Je kan dan doorstromen naar de Master voor HSP professionals.

Data HSP voor professionals 2019:

Deze training gaat door in de kasteelhoeve te Wange.
Er wordt telkens een training georganiseerd in de zomer en in het najaar.

De eerstvolgende opleiding gaat door van 8-10/07/2019 & 02-04/09/2019.

Eénmaal deelgenomen aan de training HSP voor Professionals, kan je altijd terug instappen mits betaling van de onkosten (overnachting, catering en materiaal).

Alle professionals zijn welkom.